Ko smo mi

Discover the big difference

BigGroup Kompanija

Prihvatite čistiju, zdraviju budućnost sa našim ekološkim proizvodima i održivim praksama čišćenja

Posvećeni smo stvaranju čistije i zdravije budućnosti za naše klijente i životnu sredinu. Verujemo da svi zaslužuju čist i bezbedan radni prostor, a cilj nam je da to postignemo, istovremeno minimizirajući naš uticaj na planetu.

Naša rešenja za čišćenje ne sadrže štetne hemikalije i toksine, osiguravajući da vaš prostor nije samo čist, već i bez zagađivača koji mogu uticati na vaše zdravlje.

Big Group je više od samo provajdera usluga. Mi smo tim strastvenih profesionalaca koji su posvećeni stvaranju čistije, zdravije i održivije budućnosti.

Komercijalni sektor

Čišćenje komercijalnog sektora odnosi se na čišćenje i održavanje komercijalnih objekata, kao što su kancelarije, restorani, hoteli i druge javne zgrade.

Zdravstveni sektor

Sektor zdravstvenog čišćenja odnosi se na čišćenje i održavanje zdravstvenih ustanova kao što su bolnice, klinike i starački domovi.

Industrijski sektor

Čišćenje industrijskog sektora uključuje čišćenje i održavanje velikih industrijskih objekata kao što su fabrike, skladišta i proizvodni pogoni.

Naša Priča

30 godina iskustva u industriji čišćenja omogućilo nam je da se razlikujemo od drugih kompanija za čišćenje i zadobijemo poverenje naših klijenata.

 

Početak rada u porodičnom preduzeću u industriji čišćenja može biti uzbudljivo i izazovno iskustvo. Bila je to prilika da naučimo sve o industriji čišćenja iz 30 godina iskustva i pokrenemo sopstvenu kompaniju u sektoru domaćinstva.

BigMamma je počela pružanjem kvalitetnih usluga čišćenja domaćinstvima, a ubrzo nam je reputacija izuzetne usluge donela poverenje mnogih klijenata. Kako je naš posao rastao, BigMamma je proširila usluge na čišćenje kancelarija, a ubrzo i privatnu zdravstvenu zaštitu.

Uspeh BigMamminih visokokvalitetnih usluga čišćenja značio je da je naš posao rastao impresivnom brzinom. Da bi bolje odražavao našu evoluciju i čitav niz usluga koje nudimo, BigMamma je odlučila da rebrendira i promeni ime u BigGroup

Ovo novo ime tačnije odražava naš status sveobuhvatne kompanije za upravljanje objektima, koja nudi širok spektar usluga koje zadovoljavaju potrebe naših klijenata. With our dedication to providing excellent service and our commitment to continuous improvement –

 

BigGroup je postao pouzdano ime u industriji čišćenja i upravljanja objektima. Naš tim je posvećen pružanju odličnih usluga našim klijentima i stalnom usavršavanju kako bi zadovoljio njihove potrebe. Dobra usluga za korisnike i inovativnost su presudni za uspeh svakog poslovanja, a naš tim je posvećen tim principima.


Naša Vremenska Linija


Kratka poruka od osnivača


„ BigGroup je osnovan sa vizijom da pruži najkvalitetnije usluge sa posvećenošću zadovoljstvu kupaca. Kao osnivač, ja sam strastvena u pružanju usluge koja je pouzdana i lično sam uložena u uspeh našeg poslovanja. Posvećeni smo tome da budemo tu za vas na duge staze jer verujemo u izgradnju dugotrajnih odnosa sa našim klijentima. Radujemo se što ćemo nastaviti da vam služimo u budućnosti."

Jelena Mamuzić

© 2022 | BigGroup.rs