OTKRIJTE

THE BIG
DIFFERENCE GROUP

Učinite prvi korak ka pametnijom,
efikasnijom i održivijom budućnošću
sa našim čiščenjem.

Otkrijte našu priču

Naša priča je počela sa fokusom na pružanju izuzetne usluge i pomoći našim klijentima da ostvare čisto, zdravo i bezbedno okruženje.

Naše usluge

Stalno istražujemo nove načine da poboljšamo naše usluge za klijente i ostanemo ispred krivulje u industriji čišćenja koja se stalno razvija.

Javite nam se

Dozvolite nam da vam pomognemo da održite čist i zdrav životni ili radni prostor, dok istovremeno štitimo planetu.

Dobrodošli u Big Group!

Mi smo tu za vas. Kao posao fokusiran na klijente, razumemo važnost pružanja pouzdane usluge koja odgovara našim klijentima.

Big Facility Management Group je nastala kao spoj tradicije i modernosti, principa i vizije, i uspostavljenih vrednosti prilagođenih izazovima savremenog doba. Osluškujući potrebe tržišta, povezali smo porodičnu firmu sa preko 34 godine iskustva u održavanju higijene sa mladom kompanijom koja je prva na ovim prostorima imala viziju i iskustvo u pružanju personalizovanih usluga.

Želeći da našim klijentima pružimo drugačiju uslugu, jedinstveno iskustvo i sveobuhvatno, personalizovano rešenje u oblasti zaštite životne sredine – osnovali smo Big Group

 

Klijenti & Mišljenja

Izuzetno smo zadovoljni njihovim nivoom usluge. Tim je profesionalan, pouzdan i orijentisan na detalje, i ponosni su na svoj rad. Oni koriste ekološke proizvode za čišćenje koji su bezbedni za naše osoblje i posetioce. Cenimo njihovu posvećenost pružanju izuzetne usluge i preporučili bismo BigGroup svakoj ambasadi ili preduzeću koje traži pouzdanu i kvalitetnu uslugu čišćenja

Elvira
"Austrian Embassy"

Customer-testimonial-page

Kada je čišćenje završeno, BigGroup tim je napravio korak unazad i svi smo se divili njihovom radu. Auditorijum je izgledao fantastično, a ekipa je bila ponosna na ono što su postigli. Školska uprava je bila oduševljena rezultatom i zahvalila se BigGroup-u na uloženom trudu i pažnji na detalje.

 

Mirjana
"OŠ Zvezdobrojci"

Već nekoliko meseci koristimo Big Group i više smo nego zadovoljni njihovim uslugama. Možemo ih TOPLO preporučiti i zahvalni smo što su preuzeli brigu o kancelarijama ruskog poslovnog kluba u Beogradu.
U slučaju da su vam za posao potrebni visokoprofesionalni ljudi, na pravom ste mestu!

Vladan "Russian Business Club"

Više O Nama

Ko smo mi

BigGroup nudi klijentima iskustvo, tradicionalne i proverene metode rada kroz inovativna rešenja po meri kupaca sa jakim fokusom na ekologiju i održivost. 

Naša rešenja za čišćenje ne sadrže štetne hemikalije i toksine, osiguravajući da vaš prostor nije samo čist, već i bez zagađivača koji mogu uticati na vaše zdravlje.

Verujemo da je čist prostor zdrav prostor. Zato obraćamo pažnju na svaki detalj kako bismo osigurali da vaš prostor nije samo čist, već i zdrav i bezbedan za vas, vašu porodicu i vaše zaposlene.

Zašto izabrati nas

U BigGroup-u smo ponosni na pružanje izuzetnih usluga čišćenja našim klijentima. Evo nekoliko razloga zašto bi trebalo da izaberete našu kompaniju za svoje potrebe čišćenja:

Naše iskustvo
Čišćenje kancelarija - 34 godine
Komercijalno čišćenje - 34 godine
Zdravstveno čišćenje - 25 godina
Industrijsko čišćenje - 11 godina
Kućno održavanje - 9 godina

© 2022 | BigGroup.rs